5alberi

Vakantiehuis in De Marken (Italië)
18 km van zee... en goed bereikbaar vanuit Nederland en België....

De 3 vakantiewoningen van 5alberi

Casa Galassi, het oude landhuis, il Gelso en la Quercia vormen samen 5alberi. Drie vakantiewoningen onder 1 dak, alle met wifi. Het landhuis of vakantiehuis is omringd door 1 hectare eigen terrein met veel bomen, een grote open buitenruimte en een groot omheind zwembad met afsluitbaar hek. Op verschillende plekken op het terrein staan zitjes van waar af je een schitterend uitzicht hebt over de glooiende heuvels die uw vakantieverblijf omringen. Hier is alles voorhanden wat je vakantie tot een succes kan maken. Een uitgelezen plek om met je gezin of familie ontspannen bijeen te zijn. Wil je met 2 personen in een van de appartementen verblijven, dan is dat natuurlijk ook mogelijk tegen een fijne prijs.

Prijzen en periodes 2019

accommodatie

laagseizoen 2019

middenseizoen 2019

hoogseizoen 2019

 

15-06 tot 06-07
31-08 tot 28-09

06-07 tot 13-07
24-08 tot 31-08

13-07 tot 24-08

Casa Galassi  (max. 6 p.)

€ 595

€ 945

€ 1148

Il Gelso  (max. 4 p.)

€ 595

€ 1085

€ 1260

Il Gelso  (max. 2 p.) € 495 --- ---
La Quercia  (max. 6 p.) € 693 € 1260 € 1470
La Quercia  (max. 2 p.) € 495 --- ---
Landhuis 5alberi als geheel* € 1750  € 2900 € 3815

* inclusief linnengoed bij aankomst en eindschoonmaak. 5alberi als geheel bestaat uit Casa Galassi, Il Gelso en La Quercia. Zo huurt u een accommodatie voor maximaal 16 personen. En zijn er geen andere gasten op het terrein.

Het midden- en hoogseizoen 2019
Aankomst en vertrek op de zaterdagen.

De prijzen zijn
- exclusief linnengoed en handdoeken en
kosten voor de eindschoonmaak.
- een prijsoverzicht van eventuele extra's kunt u vinden bij de beschrijvingen van de accommodaties.
 

Flexibele aankomst- en vertrekdata 2019
Dit is altijd mogelijk in laagseizoen.

Soms ook in het midden- en hoogseizoen. Neem voor aankomst en vertrek anders dan de zaterdag even contact met ons op. We werken er graag aan mee, mits het een win-win situatie is voor alle partijen. Je huurt dan in principe van zaterdag tot zaterdag en minimaal 2 weken. Geef je voorkeur aan van de flexibele data van aankomst en vertrek. Wij zullen via onze website, facebook en de portals waar we opstaan, deze data communiceren om zo een huurder te vinden die eveneens flexibel is met het vastleggen van diens vakantieperiode. Zijn er huurders die de dagen voor of na jullie flexibele aankomst- en of vertrekdata willen huren, dan wordt dit naar rato met jullie verrekend. We hebben hiermee tot op heden succes gehad.

Kinderen en veiligheid

Het zwembad op het terrein van 5alberi, altijd lekker rustig, is omringd door een hekwerk (1 m. hoog) waar kinderen niet doorheen kunnen kruipen. Het hek is afsluitbaar met 2 sluitingen. Het zwembad is open vanaf juni tot eind september (als het weer het toelaat). Er is een glijbaan voor de kleintjes, een tafeltennistafel en divers spelmateriaal voor de groteren. Verder is er een inground trampoline (4.30 m) die het grootste deel van de dag in de schaduw ligt. Een garantie voor uren veilig speelplezier.


vakantiehuis met zwembad de Marken Itali� vakantie appartement           vakantie appartement met zwembad Italie de Marken trampoline kind veilig

 

Het terrein en het vakantiehuis

Vakantiehuis, of agriturismo zoals de Italianen zeggen, 5alberi ligt op een schitterende plek met 360º uitzicht over de glooiende heuvels. Op zeer comfortabele afstand van strand en zee. In de verte zie je pittoreske dorpjes met daarachter de Apennijnen. Landhuis 5alberi is omgeven door akkers met graan, zonnebloemen en olijfgaarden en op het terrein staan vijgenbomen, granaatappels en natuurlijk olijfbomen. En 5 moerbeibomen die een schaduwrijk plekje garanderen. De groentetuin staat ter beschikking van de gasten. Dé ideale plek als je op een rustige, comfortabele manier je vakantie door wilt brengen.

   vakantie italie zee strand zwembad trampoline   vakantie italie zwembad zee strand trampoline

Kom je met het vliegtuig?

Je kunt bij ons een vakantie boeken buiten het hoogseizoen die precies aansluit bij de aankomst- en vertrekdagen van Ryanair, die je binnen 2 uur naar le Marche (de Marken) in Italië brengt. Ryanair vliegt van Düsseldorf Weeze of Brussel Charleroi naar Ancona Falconara (25 km tot 5alberi). Transavia en Ryanair vliegen van Eindhoven naar Bologna (200 km tot 5alberi). KLM vliegt vanaf Schiphol met een tussenstop in Rome naar Ancona en rechtstreeks naar Bologna. Wil je een auto huren, dan is Sunny Cars (ANWB partner) een uitstekende optie. Kies dan voor het all inclusive pakket. Geen verborgen kosten en inclusief een tweede bestuurder.

hier kun je filmpjes van de vakantiewoningen en appartementen bekijken

hier vind je foto's die onze gasten maakten

De zee en het 'fluwelen' strand met de prachtige mondaine badplaats Senigallia is op een steenworp afstand, hier moet je zijn als je van flaneren, mooie winkels en een goed visrestaurant houdt....

Ontdek le Marche aan de Adriatische kust en keer uitgerust terug!

Het is hier in het voorjaar en najaar heerlijk rustig en vaak prachtig weer. Warm genoeg om buiten te eten en koel genoeg om mooie wandelingen te maken.

Laad jezelf op door bv. een korte wandel- of fietsvakantie in dit mooie gebied. Neem contact met ons op over huurfietsen, routebeschrijvingen voor het wandelen of fietsen, pick up service van het vliegveld etc.

"het is hier mooier dan de website weergeeft!" Deze veelgehoorde opmerking van gasten zegt genoeg...

vakantie italie zwembad vakantiehuis

Toos Hartman en Han Poelmans

Vakantie bij 5alberi, genieten in de Marken, Italië

Zoek accommodatie