5alberi

Vakantiehuis in De Marken (Italië)
18 km van zee... en goed bereikbaar vanuit Nederland en België....

Fietsen in De Marken, mooi als Toscane en Umbrië en rustiger, weinig toeristen en authentiek...
In het rustige voor en naseizoen is het fantastisch fietsen in De Marken, Italië. We hebben voor de individuele fietser zes fietstochten samengesteld, met dagafstanden van 30 tot 70 km waarbij hoogteverschillen tot 100 meter voorkomen. De fietsroutes kunnen onderling gecombineerd worden voor de liefhebber van de langere afstanden.

fietsen standplaats vakantie appartement zwembad de marken le marche italie.jpg

Niveau: *****
Afstanden: 30 - 70 km
Gebied: heuvelachtig met af en toe langere hellingen
Zwaarte: soms een korte etappe met meer klimwerk
Soort wegen: overwegend rustige asfaltwegen
Conditie: goede basisconditie
Fiets: vanaf 21 versnellingen

Vanuit standplaats 5alberi fiets je een aantal aantrekkelijke en uitdagende routes. Voor de toerist ('lekker in de buitenlucht') en de sporter ('fietsen is presteren'). Voor de optimale fietsvakantie; een mooie route, een goede fiets en een fijne accommodatie.

Een fietsvakantie door een schitterend landschap met de zekerheid van een goede back-up in geval van calamiteiten en het comfort van 5alberi, zoals ruime kamers, goede bedden en een zwembad. Daarnaast, indien je dat wenst, een gezellige avondmaaltijd met de plaatselijke wijn.

Bij het samenstellen van de fietsroutes is rekening gehouden met het fietsplezier, afwisseling van landschap, veiligheid en rustige wegen. Je fietst langs ommuurde mediterrane stadjes en fijne restaurants. Na het fietsen een heerlijke 'dopo bici met een drankje' aan het zwembad.....Een dagje geen zin om erop uit te trekken met de fiets, je bepaalt dit allemaal zelf. Kom je per vliegtuig, dan is het aan te raden een auto te huren, mocht je een keer niet op de fiets willen stappen of de wijdere omgeving te willen verkennen. Zie je meer in elektrische trap ondersteuning, dus een e-bike, laat het ons dan weten. Er zijn in de buurt mogelijkheden racefietsen, moutain bikes en e-bikes te huren, deze laatste alleen in het hoogseizoen.

Een week fietsen in voor- of naseizoen... op een van onze hybride huurfietsen

-  fiets met 21 of 27 versnellingen, fietsroutes, kaartmateriaal en briefings
-  helm, fietstas, bidon, plakset, slot
-  stand-by assistentie vanuit standplaats 5alberi


 

fietsen fietsvakantie appartement zwembad de marken italie

Niels, Wilma, Erik, José, Han en Marco staan klaar voor de route Cupramontana...

Gasten schreven over het fietsen vanuit standplaats 5alberi op Tripadvisor en Zoover:


juli 2017 Houd je van fietsen dan kun je je hier uitleven door verschillende routes te rijden door het heuvelachtige terrein. Ook liggen de Apennijnen, met bergen tot 1500 m op fietsafstand van Belvedere. Al met al een heerlijke plek om terug te komen.
25-05-2016 fijn appartement met grote badkamer, slaapkamer en woonkeuken. Op het terras voor mijn keuken genoot ik elke ochtends van het prachtige uitzicht en mijn eerste espresso voordat ik aan mijn dagelijkse fietstocht begon (Han en Toos hebben een paar prachtige routes in kaart gebracht). Ik heb een heerlijke fietsvakantie gehad.
08-09-2014 wij kwamen op fietsvakantie, het weer viel een beetje tegen, maar toch drie heerlijke fietstochten kunnen doen. Goede ondersteuning in verband met de fietstochten. De omgeving is heerlijk.
05-07-2014 5alberi beschikt over diverse goede fietsen (ook E-bikes) die voor een schappelijke prijs zijn te huren. We hebben er veel gebruik van gemaakt.
10-07-2013 'TIP: Voor de sportieve fietsers is het beklimmen van de Monte Catria een uitdaging'
23-05-2012 Ze zijn zeer behulpzaam bij het uitdokteren van fietstochten in de omgeving (o.a. met behulp van een door henzelf mooi uitgevoerde gids met fietstochten).
22-04-2012 Fietsvakantie geboekt bij 5alberi en gebruik gemaakt van de huurfietsen aldaar. Ondanks dat we een tweetal dagen overvallen werden door regenbuien, hebben we ons met de fiets goed uit kunnen leven. Prachtig gebied in sterk glooiend landschap. Wij adviseren wel om een auto ter beschikking te hebben.
23-10-2011 De eigenaren deden er alles aan om mooie fietstochten te kunnen maken. Je moet wel van een beetje klimmen houden.
28-09-2011 Voor fietsers die van Limburg houden is dit een geweldige omgeving, zelfde uitdagingen maar dan in +30 graden. Dus geen gedoe met veel kleding. Super trainingsomgeving en de combinatie van verse pasta's en limoncello maakt het een onvergetelijke ervaring.
12-09-2011 Ze staan altijd voor je klaar mocht je iets willen weten over de streek en hebben uitstekende tips voor bv. de fietstochten.
19-07-2011 Pittig fietsen, de heuvels zijn niet hoog maar wel behoorlijk steil! Maar de fietsen waren prima in orde, en de routebeschrijvingen ook.
En na het fietsen was het heerlijk uitrusten in de prachtige omgeving van het huis, wat een rust! Kortom: een heerlijke plek om Italie te ervaren, goed te bereiken via vliegveld Ancona, echt een aanrader!


Impressie fietstocht Senigallia

Vanuit landhuis 5alberi fiets je via een mooie slingerende asfaltweg richting de Adriatische kust. Hier aangekomen fiets je een aantal kilometers langs de zee, over de rustige weg langs het strand. Heb je zin in een lunch, hier zijn vele prima restaurantjes. Vlak na Senigallia ga je het binnenland in, met een paar flinke klimmetjes fiets je over de heuvelruggen met schitterend uitzicht door dorpen zoals Monterado, Ripe en Ostra weer richting 5alberi bij Belvedere Ostrense.......
 

fietsen de marken italie appartement zwembad

 

Zoek accommodatie